247

Tankstations

Servicestation Van Dijkhuizen is Total-distributeur en heeft in de regio een groot aantal tankstations. Een aantal van deze tankstations heeft ook een uitgebreide shop waar u kunt kiezen uit een groot assortiment. Loop eens binnen bijvoorbeeld bij ons tankstation op Industrieterrein Medel te Tiel (Prinsenhof 2). Uniek is onze broodjescorner van Bufkes, waar u terecht kunt voor een heerlijk ter plekke voor u klaargemaakt broodje en de lekkerste koffie. Door de vormgeving en styling waant u zich in een grand café, waardoor het ook een prima ontmoetingsplaats is om af te spreken met uw zakenrelaties.

Door de veranderingen in het Nederlandse klimaat ziet u regelmatig een stoflaag op uw auto liggen. Rijd dan eens naar één van onze moderne wasstraten in Tiel of Vuren. Uitstekende service, prima kwaliteit en voor een redelijke prijs - uw auto ziet er uit als nieuw.

Bij onze tankstations kunt u ook terecht voor motorolie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof etc. Wij voeren ook voor de smeermiddelen uitsluitend het Total-merk, dat garant staat voor kwaliteit. Ook allerlei accessoires vindt u in onze schappen. Heeft u vragen? Onze service-medewerkers staan u graag bij met raad en daad.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.