247

Optispray

Nu verkrijgbaar: AdBlue Optispray | Voorkom storingen in uw uitlaatsysteem.

Moderne uitlaatsystemen zijn vaak voorzien van een SCR-katalysator (ook wel AdBlue katalysator). In dit systeem moet AdBlue toegevoegd worden om de uitlaatgassen schoon te maken.

Bij machines die niet ‘warm’ worden, omdat ze bijvoorbeeld maar kort gebruikt worden, kunnen storingen ontstaan door kristallisatie van AdBlue. Naast vrachtwagens worden ook steeds meer off road toepassingen voorzien van AdBlue katalysatoren. Tractoren, shovels, graafmachines en vrachtwagens worden soms kort ingezet of draaien veel stationair. Daarnaast is soms de afstand van het uitlaatsysteem tussen de motor en de katalysator te groot, waardoor de uitlaatgassen niet de benodigde temperatuur krijgen. Is de uitlaattemperatuur niet hoog genoeg, dan ‘mengt’ de AdBlue niet goed in het systeem. En daardoor kan gewone AdBlue gaan klonteren of kristalliseren.

Dit kunt u voorkomen door OptiSpray te gebruiken.

OptiSpray is een kant en klaar AdBlue product mét een speciale toevoeging. Die toevoeging zorgt voor gemakkelijkere verneveling. OptiSpray is net als AdBlue een kleurloze ammoniak oplossing en voldoet aan de ISO 22241.

Wilt u meer weten of wilt u dit product bestellen? Neemt u dan contact op met onze Sales-afdeling via telefoonnummer 0344-614734 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.