247

Vacature: TruckWash medewerker

GEZOCHT: MEDEWERKER TRUCKWASH (M/V) - FULLTIME

Houd je van aanpakken en kun je goed in teamverband werken? Dan hebben wij een baan voor jou! Wij zoeken een nieuwe collega voor ons team in de Truckwash op Medel voor 40 uur per week.

Voor meer informatie of om direct te solliciteren kun je contact opnemen met het hoofdkantoor via 0344 61 47 34, vraag naar de afdeling Personeelszaken. Of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Total Star Max voor Caterpillar

Total Star Max FE voldoet aan nieuwste Caterpillar oliespecificaties

Total Star Max FE 10W-30 is een unieke hoogwaardige en multifunctionele olie, die vooral zijn toepassing vindt bij loon- en grondverzetbedrijven. Gezien de productspecificaties van Total Star Max FE 10W-30 en ontwikkelingen bij Caterpillar, is deze hoogwaardige olie nu een nog interessantere optie geworden. Dit komt door de volgende specificaties:

1. Door het viscositeitsbereik SAE 10W-30 en de Cat TO-4 specificatie kan Total Star Max FE 10W-30 zowel ingezet worden bij Caterpillar in:
– Hydraulische systemen (waar TDTO/TO-4 SAE 10W wordt aanbevolen)
– Powershift transmissies (waar TDTO/TO-4 SAE 30 wordt aanbevolen)
– * Assen (waar TDTO/TO-4 SAE 30 het meeste voorkomt, soms in combinatie met een extra Cat additief).
*Let op: er zijn ook assen waar TO-4 SAE 50 noodzakelijk is en eveneens oudere typen waar nog Dynatrans DA 80W-90 wordt voorgeschreven.

2. In de nieuwe Advanced Powertrain Transmission (APT) bij de M-serie wielladers (b.v. 966M en 972M) wordt een Special Application Transmission Oil (SATO 10W-30) voorgeschreven. Dit is een hoogwaardige TDTO/TO-4 SAE 10W-30, hetgeen overeenkomt met Total Star Max FE 10W-30.

3. Total Star Max FE 10W-30 beantwoordt volledig aan de Cat Hydo Advanced 10 specificatiewaarmee in hydraulische systemen een 50% langere interval kan worden aangehouden t.o.v. de standaard Cat Hydo 10W producten, die alleen aan TO-4 voldoen!

Bovenstaande maakt de Total Star Max FE 10W-30 een ideaal product voor bedrijven met o.a. Caterpillar machines. Daarnaast heeft dit product ook andere specificaties (b.v. van CNH, JASO, Komatsu, Volvo en ZF), waardoor deze olie zeer breed inzetbaar is. Download hier het productblad.

Meer weten over toepassingen, verpakkingen en voorwaarden?

Neem dan snel contact op met onze medewerkers op het nummer 0344-614734 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Zij adviseren u graag!

TOTAL StarMax

Soulparty Rhenen april 2019

Beleef de seventies opnieuw tijdens onze unieke en spetterende Soulparty in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Het ouderwets gezellige avondje uit in een sfeervolle ambiance met de discosfeer van toen. Onze danseres en danseressen geven een extra feestelijk tintje aan de Soulparty Celebration.

De Soulparty Celebration in Rhenen is een unieke feestbeleving waar mensen graag naar toe komen om de sfeer van toen opnieuw te beleven.

Tickets koopt u bij de onderstaande Servicestations:

- Servicestation Kesteren - Spoorstraat 4
- Servicestation Medel
- Servicestation Nieuwe Tielseweg
- Servicestation Rauwenhof

Ticketprijzen:

- Voorverkoop = €17.50
- Aan de deur = €20.00

Datum & locatie:

Vrijdag 13 april 2019
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Gratis parkeergelegenheid
Leeftijd: 18+

ACTIE: Handdoeken sparen

TOTAL heeft weer een mooie actie voor haar klanten!

U spaart de komende periode op onze TOTAL stations voor handdoeken en badlakens!

ACTIEPERIODE:
De actie loopt van 1 februari tot en met 3 mei 2019.

SPELREGELS:
- Bij elke besteding* van € 10,- ontvangt u 1 actiesticker. (* Behalve bij bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen.)
- 5 actiestickers
                          = 1 volle spaarkaart Handdoek = 1 volle spaarkaart + 475 clubpunten of € 2,99 Badlaken
                          = 1 volle spaarkaart + 825 clubpunten of € 4,99

- Op=op

handdoeken2019

De koude periode komt eraan: hoe voorkomt u klachten met diesel?

Welke actie kunt u zelf ondernemen om onnodige productproblemen te voorkomen?

Bij lage buitentemperaturen kunnen tijdens een koude periode problemen ontstaan met verstopte brandstoffilters. Welke acties kunt u zelf ondernemen om problemen te voorkomen?

Achtergrond

Diesel heeft de eigenschap om bij lage temperaturen te kristalliseren (bevriezen). Diesel is een mengsel van bepaalde stoffen. Daarom bevriest het niet op één bepaalde temperatuur, maar ontstaat er eerst vlokvorming (het zogenaamde Cloud Point).

Hoe verder de diesel afkoelt, hoe meer vlokken er ontstaan en uiteindelijk bevriest het product. Het brandstoffilter raakt verzadigd en verstopt. Wordt er gebruik gemaakt van een absorptiefilter, dan is de kans op verstopping nog groter.

De overheid legt de branche de verplichting tot bijmengen van bio op. Het verplichte percentage zal ook in 2019 verder stijgen. Ook in de winter zullen de raffinaderijen consequent een aanzienlijk percentage bio moeten bijmengen om aan de jaarlijkse verplichting te kunnen voldoen.

Good housekeeping

De leveranciers zorgen ervoor dat de zomerkwaliteit van de diesel overgaat via een intermediate kwaliteit (1-10 tot 15-11) naar een winterkwaliteit (16-11 tot 28-2) van het product. Daarmee beschermen zij het product tegen vlokvorming en bevriezing. N.B.: Vlokvorming ontstaat vanaf -5 graden Celsius.

Periode

Data

Cloud (vlokvorming)

CFPP (bevriezing)

Zomer

15 april – 30 september

4

-5

Intermediate

1 oktober – 15 november

1 maart – 14 april

0

-11

Winter

16 november – 28 februari

-5

-20

Zelf moet u als eindgebruiker zorgen voor zogenaamde good housekeeping. Het is heel belangrijk om uw tank regelmatig te controleren op de aanwezigheid van water (bacteriegroei floreert bij de aanwezigheid van water en veroorzaakt verstopping van filters). Waar moet u dan zeker aan denken:

Voorzorgsmaatregelen

  • -          Overtuig uzelf ervan dat u uitsluitend winterdiesel gebruikt
  • -          Wees extra alert op de aanwezigheid van water en vervuiling in alle tanks
  • -          Verhoog de frequentie van de reiniging van uw filters
  • -          Gebruik de juiste filters (geen hydrosorb)

Ontstaan er toch problemen? Neemt u dan contact met ons op via 0344-614734 en vraag naar Aron Laponder (bedrijfsleider).

Met deze voorzorgsmaatregelen hopen wij eventuele klachten tot een minimum te kunnen beperken. Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neemt u dan contact op met Aron Laponder (bedrijfsleider) via 06-10278642 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Akkoord