247

Openingstijden en richtlijnen COV-19

In Nederland gelden maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Ook Servicestation Van Dijkhuizen volgt deze maatregelen op. Wij vinden het belangrijk dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten, personeelsleden en leveranciers maximaal gewaarborgd is. Als gevolg hiervan hebben wij de volgende besluiten genomen:

OPENINGSTIJDEN:

Op al onze bemande servicestations gelden aangepaste openingstijden, deze openingstijden vindt u op de locatie welke u altijd bezoekt. Deze openingstijden hebben alleen betrekking op onze shops, u kunt zoals altijd 24 uur per dag en 7 dagen in de week tanken middels onze nachtautomaten.

ALGEMEEN:

  • De ramen van de kassa’s blijven gesloten
  • Liefst altijd contactloos betalen
  • De reinigingsinstructies op de stations zijn aangescherpt. Zo worden bijvoorbeeld PIN apparaten, deurkrukken, toiletten etc extra gereinigd

SOCIAAL GEDRAG:

  • Houd minimaal 1,5 meter onderlinge afstand
  • Verlaat de shop nadat je hebt afgerekend
  • Trek in koffie, fris of een lekkernij? Prima maar geniet ervan buiten de shop!

Help mee om verspreiding van het virus tegen te gaan en houd het bezoek aan het tankstation kort!

TOT SLOT: ZORG GOED VOOR JEZELF EN VOOR ELKAAR!

Nieuwe vacatures

GEZOCHT: MEDEWERKER WASSTRAAT PARTTIME

Houd je van aanpakken en kun je goed in teamverband werken? Dan hebben wij een baan voor jou! Wij zoeken een nieuwe representatieve collega voor onze gloednieuwe wasstraat op Rauwenhof te Tiel.

Voor meer informatie of om direct te solliciteren kun je contact opnemen met het hoofdkantoor via 0344 61 47 34, vraag naar de afdeling Personeelszaken. Of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

GEZOCHT: MEDEWERKER KASSA (VAKANTIEKRACHT)

Houd je van aanpakken en kun je goed in teamverband werken? Dan hebben wij een baan voor jou! Wij zoeken nieuwe representatieve collega's voor onze servicestations in Tiel.

Voor meer informatie of om direct te solliciteren kun je contact opnemen met het hoofdkantoor via 0344 61 47 34, vraag naar de afdeling Personeelszaken. Of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

1 oktober 2019 = E10 dag!

Vandaag is het 1 oktober en dit betekent dat in heel Nederland de brandstof E10 wordt ingevoerd.

Wat is E10?
E10 is benzine waar tot maximaal 10% duurzame bio-ethanol in zit. De ‘E’ staat voor bio-ethanol. De 10 staat voor het maximale percentage. E10 is alleen geschikt voor benzinevoertuigen.

Hoe kan ik zien of de brandstof E10 of E5 is?
Sinds oktober 2018 zijn alle brandstoffenstickers in heel Europa gelijk. U herkent E10-benzine aan de sticker op de tankzuil bij het vulpistool.

Wat betekent dit?
- De Euro 95 verandert van E5 (5% Ethanol) naar E10 (10% Ethanol)
- De Excellium 95 is een E5 brandstof en dit blijft een E5 brandstof, de naam verandert echter naar Excellium 98

Kan ik E10 in mijn voertuig tanken?
Voor elk voertuig geldt wat anders, op dit moment kan meer dan 90% van de benzine voertuigen in Nederland E10 tanken. Hoe weet u of u E10 kunt tanken:
- Doe de E10 check op www.E10Check.nl
- Raadpleeg uw voertuighandleiding

- Bij nieuwere voertuigen staan de toegestane brandstoffen aan de binnenkant van de tankdeur

Kan ik op alle locaties E5 blijven tanken?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Binnen ons netwerk hebben wij niet op elke locatie genoeg opslagtanks beschikbaar om zowel E10 als E5 aan te kunnen bieden. U kunt hier een overzicht van onze locaties raadplegen, u kiest vervolgens de locatie waar u altijd tankt en kijkt of er Excellium 95 of Super Plus 98 beschikbaar is.

Kan ik E5 met E10 mengen?
Dit is geen probleem, echter dient uw voertuig wel geschikt te zijn voor E10 brandstof.

 

Nieuwe locatie: Kerk-Avezaath

Sinds 1 september 2019 hebben wij opnieuw een locatie toegevoegd aan ons netwerk van Service- / Tankstations! De Shell in Kerk-Avezaath is omgekleurd naar een nieuwe en mooie TOTAL EXPRESS.

U kunt nu dus terecht op deze locatie met alle tank- en bankkaarten voor het afrekenen van brandstof, de locatie is 27/7 open.

 

Tankstation "Kerk-Avezaath"

Daver 28

4012 BC Kerk-Avezaath

Onbemand

Euro 95 Diesel 247

From Address:

Tankstation Kerk-Avezaath

Total Star Max voor Caterpillar

Total Star Max FE voldoet aan nieuwste Caterpillar oliespecificaties

Total Star Max FE 10W-30 is een unieke hoogwaardige en multifunctionele olie, die vooral zijn toepassing vindt bij loon- en grondverzetbedrijven. Gezien de productspecificaties van Total Star Max FE 10W-30 en ontwikkelingen bij Caterpillar, is deze hoogwaardige olie nu een nog interessantere optie geworden. Dit komt door de volgende specificaties:

1. Door het viscositeitsbereik SAE 10W-30 en de Cat TO-4 specificatie kan Total Star Max FE 10W-30 zowel ingezet worden bij Caterpillar in:
– Hydraulische systemen (waar TDTO/TO-4 SAE 10W wordt aanbevolen)
– Powershift transmissies (waar TDTO/TO-4 SAE 30 wordt aanbevolen)
– * Assen (waar TDTO/TO-4 SAE 30 het meeste voorkomt, soms in combinatie met een extra Cat additief).
*Let op: er zijn ook assen waar TO-4 SAE 50 noodzakelijk is en eveneens oudere typen waar nog Dynatrans DA 80W-90 wordt voorgeschreven.

2. In de nieuwe Advanced Powertrain Transmission (APT) bij de M-serie wielladers (b.v. 966M en 972M) wordt een Special Application Transmission Oil (SATO 10W-30) voorgeschreven. Dit is een hoogwaardige TDTO/TO-4 SAE 10W-30, hetgeen overeenkomt met Total Star Max FE 10W-30.

3. Total Star Max FE 10W-30 beantwoordt volledig aan de Cat Hydo Advanced 10 specificatiewaarmee in hydraulische systemen een 50% langere interval kan worden aangehouden t.o.v. de standaard Cat Hydo 10W producten, die alleen aan TO-4 voldoen!

Bovenstaande maakt de Total Star Max FE 10W-30 een ideaal product voor bedrijven met o.a. Caterpillar machines. Daarnaast heeft dit product ook andere specificaties (b.v. van CNH, JASO, Komatsu, Volvo en ZF), waardoor deze olie zeer breed inzetbaar is. Download hier het productblad.

Meer weten over toepassingen, verpakkingen en voorwaarden?

Neem dan snel contact op met onze medewerkers op het nummer 0344-614734 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Zij adviseren u graag!

TOTAL StarMax

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.