247

Nieuw in ons assortiment: Truck Cleaner

Sinds kort is het mogelijk om bij Olie en Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. tegen een aantrekkelijke prijs truckshampoo aan te schaffen. Truck Cleaner is een hoogwaardig product op plantaardige basis, speciaal voor truck- en autowasplaatsen (geschikt voor vrijwel alle hogedruk installaties). Vriendelijk voor het milieu en vriendelijk voor uw portemonnee!

U kunt dit product aanschaffen voor slechts € 2,- exclusief BTW per liter. Olie en Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. verkoopt dit product in cans van 20 liter. Bestellen? Dat kan via onze Order Entry, bereikbaar via 0344 614734. Binnen een straal van 20 kilometer of in combinatie met een smeermiddelenbestelling leveren wij gratis op uw locatie.

Smeerolie of vetten nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij Van Dijkhuizen. Verpakt of in bulk, wij beschikken over een eigen smeerolie-opslag waardoor wij- indien op voorraad – snel kunnen leveren. Ook voor advies of ANAC-analyses bent u bij Van Dijkhuizen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met ons via 0344 614734.